Velkommen til A.C.E Xpress ved togstasjonen i Mysen sentrum!

Velkommen til A.C.E Xpress ved togstasjonen i Mysen sentrum!

– Vi har sett på å åpne et treningssenter i Mysen i et par år. Vi har fem sentre i omliggende område, og dette nye A.C.E Xpress i Mysen er veldig riktig plassert i forhold til disse. Vi så på både befolkning og vekst i Mysen. I tillegg var dette veldig bra lokalet på 1100 m2 på togstasjonen i sentrum ledig, der det tidligere var Mudo treningssenter. Bra plassert, akkurat i riktig størrelse. Åpningen var 1. mars 2024. A.C.E Xpress er, som navnet tilsier, et ekspress-senter, men vi tilbyr også personlig trening. Her er det bra muligheter for egentrening, ikke noe gruppetrening i første omgang, men det er ikke umulig at vi øker med dette senere i form av sirkeltreningsøkter. Senteret vil bemannes på kveldstid mandag til torsdag og litt i helgene dagtid. Vi vil tilby barnepass flere timer om dagen mandag til torsdag.

– Våre fem andre treningssentre har medlemmer fordelt på et senter i Spydeberg, et i Askim, to i Ås og ett i Ski – alle svært ulike til tross for samme eierskap. – A.C.E Xpress i Spydeberg likner A.C.E Xpress i Mysen men er litt mindre og her holder flere fysioterapeuter til. På A.C.E Racket & Treningssenter i Askim har vi et unikt tilbud med Padel-tennis, Squash og klatrevegg, i tillegg variert utvalg av saltimer, spinning, sirkeltrening og løpetimer, og et veldig flott lekeland for barn. Du kan også trene med CrossFit Askim eller Indre Østfold Bokseklubb, og vi har fysioterapeuter og naprapat. På Ås fysioterapi og treningssenter tilbys over 100 saltimer hver uke, i tillegg til Squash, trening med Ås Karateklubb, og her har vi syv fysioterapeuter. Xpress Performance avdelingen i Ås har klatrevegg og trening med Ås Kampsport. Her holder naprapat, osteopat og akupunktør til. På S.P.A.R.T.A i Ski har vi Norges råeste treningssenter med det beste utstyr innen styrketrening. I tillegg tilbys styrke- og spinningtimer, og du kan trene med Ski Kampsport Klubb. På hvert område har vi klart å skape riktige produkter. Det kan godt fungere for noen å være like, men det som fungerer best for oss er hva som er riktig.

– Vi har en gradert medlemskapsmodell. Medlemmene betaler for det de bruker, noe som er logisk for alle. Velkommen og god trening!

Mvh
Roddy McLeod & Thorbjørn Berger


Se våre medlemskap for å trene på 1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 sentre!

LIKER DU TRENINGSVARIASJON?

•I Spydeberg – egentrening på A.C.E Xpress!
•I Askim finner du det unike og enorme A.C.E Racket & Treningssenter!
•På Ås fysioterapi og treningssenter har vi bl.a. over 100 saltimer i uka, og Xpress Performance avdeling i Ås har egentrening, kampsport og klatring.
S.P.A.R.T.A treningssenter i Ski er kåret til Norges råeste treningssenter!


A.C.E XPRESS STÅR FOR ET DOPFRITT TRENINGSSENTER

Vi krever at medlemmene er fri for bruk av ulovlige midler. Medlemskapet til individer som bruker, besitter og/eller erverver ulovlige midler vil bli avsluttet umiddelbart.