Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

HVOR LIGGER A.C.E XPRESS MYSEN? Det ligger på togstasjonen i Mysen sentrum. Adresse er Jernbanegata 4, 1850 Mysen. 

HVA TILBYS PÅ A.C.E XPRESS i Mysen? Nyåpning av treningssenteret var 1. mars 2024. Stort, moderne, friskt og funksjonelt senter på 1100 m2 til en RIMELIG PRIS på togstasjonen i Mysen sentrum! Variert utstyr og apparater for allsidig egentrening, uvanlig bra utstyrt styrketreningsdel, funksjonell trening, kondisjonstrening, eget rom for boksing, eget rom for uttøying, trx og et Booty Room, trening med Personlig Trener (PT), gratis treningsveiledning for nye medlemmer, fint barnerom med gratis barnepass, gratis parkering og lang åpningstid alle dager – VELKOMMEN! 

ER DET FLERE A.C.E SENTRE? I tillegg til A.C.E Xpress treningssenter i Mysen, så finner du A.C.E Xpress i Spydeberg og det enorme A.C.E Racket & Treningssenter i Askim. Du kan tegne medlemskap som dekker et eller flere A.C.E sentre.

HAR A.C.E PERSONLIG TRENER (PT)? Ja, alle A.C.E senterne tilbyr trening med PT som tar imot både nybegynner, viderekommen eller erfaren. Vi har flere dyktige PT’er å velge mellom! Er du nytt medlem kan du bestille tid med en av våre PT’er og få et gratis oppsatt treningsprogram på senteret.

HVORDAN MELDER JEG MEG INN FOR Å TRENE PÅ A.C.E? Klikk på menyvalget ‘Medlemskap/Priser’. Der finner du en liste over våre ulike medlemskap og priser. Se deg ut det som passer deg. Videre klikker du på BLI MEDLEM knappen! Velg ditt treningssenter, velg ønsket medlemskap og følg veileder for utfylling av personlig informasjon og betaling. Du kan også kjøpe medlemskap ved å fylle ut og signere kontrakt i vår resepsjon i bemannet åpningstid. Medlemskap for barn/ungdom kjøpes i vår resepsjon sammen med forelder/foresatt. Du får ditt nye personlige medlems/inngangskort i vår resepsjon i bemannet åpningstid. Kortet skal trekkes hver gang du entrer treningssenteret.

FINNES DET ULIKE MEDLEMSKAP? Vårt rimeligste medlemskap (A.C.E Mysen for deg over 18 år) er studiotrening kun på A.C.E Xpress i Mysen. Du kan ellers velge et annet rimelig medlemskap (Bronze for deg over 18 år) for studiotrening på A.C.E (i både Mysen, Askim og Spydeberg) dagtid (til 16:00) og helg som inkluderer gruppetimer, spin, racketsport, lekeland og klatring i Askim. Videre kan du velge et medlemskap (SØLV for deg over 18 år) for studiotrening på alle våre treningssentre i Indre Østfold og Follo, eller du kan velge et medlemskap (GULL for deg over 18 år og JUNIOR for deg under 18 år) der du i tillegg til studiotrening også kan bli med på gruppetimer (i Askim, Ski og Ås) og spille racketsport (i Askim og Ås). Det tilkommer en innmeldingsavgift og et kortgebyr. For å trene kampsport må du også melde deg inn og betale årsavgift til klubben du vil trene med. For å spille racketsport må du følge banebookingsregler og betale eventuell tilleggsavgift i det som kalles prime time (beste spilletid).

GJELDER JUNIOR MEDLEMSKAP TIL MAN FYLLER 18 ÅR ELLER UT ÅRET MAN ER 18 (FREM TIL MAN FYLLER 19 ÅR)? Det gjelder til man fyller 18 år. Dagen etter 18 års dagen (eller så raskt vår administrasjon har mulighet) gjøres JUNIOR Ungdom om til A.C.E SØLV Student medlemskap.

HAR DERE BINDINGSTID? Et JUNIOR medlemskap har ingen bindingstid. Velger du A.C.E GULL, SØLV eller Bronze medlemskap kan du binde for 12 mnd. Da betaler du 50 kr mindre i mnd enn om du velger medlemskap uten binding.

HVORDAN BETALER JEG? Når du blir medlem betaler du for den neste måneden (opp til 12 mnd dersom du ønsker dette) ved å bruke bankkort i terminalen i vår resepsjon. De aller fleste oppretter så en avtalegiro avtale i sin nettbank når de får tilsendt første faktura fra oss på epost. Fakturaen har KID nummer som brukes i utfyllingen av betalingen. Dersom du som medlem er under 18 år må en foresatt opprette avtalegiro avtalen. Vi har også skjema i resepsjonen for oppretting av avtalegiro avtale, men vær obs på at det kan oppstå forsinkelse når banken da manuelt oppretter avtalegiro avtalen.

HVILKE BETINGELSER GJELDER VED OPPSIGELSE? Oppsigelse av medlemskap må være med 1 mnd varsel. Det vil si – skal du fryse juli mnd eller ønsker å si opp fra juli mnd må vi få beskjed via epost før 01. juni. Merk deg at det er mer lønnsom å fryse medlemskapet ditt i 2-3 mnd enn å avslutte det og starte på nytt senere (p.g.a. innmeldingsavgift og kortgebyr).

JEG HAR MISTET MEDLEMSKORTET MITT, HVA GJØR JEG? Møt i vår resepsjon i bemannet åpningstid og be om nytt kort. Kortet som er mistet vil stenges og vi programmerer et nytt til deg. Det koster 50 kr for nytt kort.

HAR DERE PRØVETIME PÅ A.C.E? Prøvetime kan kjøpes for 50 kr når resepsjon er bemannet. Du må registrere deg med navn og kontaktinfo. Din bostedsadresse må være i området. Du kan kun kjøpe en stk prøvetime. Blir du medlem trekker vi fra prøvetimebeløpet.

HAR DERE DROP-IN TRENING PÅ A.C.E? Drop-in kan kjøpes for 150 kr når resepsjon er bemannet.